پودر استویا آشپزی بیلو
165,000 تومان
وزن: 300 گرم
بسته بندی: جعبه
تاریخ انقضاء: سه سال پس از تولید
توضیحات
توضیحات
شیرین کننده استویا آشپزی، جایگزینی سالم و طبیعی شکر برای آشپزی و شیرینی پزی؛
کافی است در دستور پخت انواع نان، شیرینی و دسرهای گرم و سرد، شکر را حذف و به همان میزان از این شیرین کننده استفاده نمایید.
مناسب ورزشکاران، مبتلایان به دیابت و پیروان رژیمیهای کم کالری.
ارزش غذایی هر سهم: یک قاشق غذاخوری (7/5 گرم)
انرژی: 22/5 کیلوکالری
قند: 0.04 گرم
چربی: 0 گرم
نمک: 0 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم
با شیرین کننده استویا آشپزی سالم را تجربه کنید. میتوانید شیرینی، کیک و هر دسر و غذای خوشمزه دیگری که در آن از شکر استفاده می شود را تهیه کنید. کالری هر سهم از این محصول بی نظیر تنها 22.5 است و باعث چاقی و اضافه وزن نمی شود. همچنین، نگرانی شما را نسبت به افزایش قند خون یا فشار خون کاملا از بین می برد. جالب است بدانید طعم و ظاهر این محصول تا حد زیادی همانند شکر است. اما مزیت آن نسبت به شکر این است که عوارض و خطرات جانبی قند و شکر را ندارد. فارق از اینکه به دیابت مبتلا هستید یا خیر، اگر به فکر سلامتی و طول عمر خود هستید، به شما پیشنهاد می کنیم از این محصول طبیعی و کم نظیر حتما استفاده کنید.
عموما شیرینی جات و دسرهای خوشمزه مانند کیک، مربا، بستنی، شله زرد، حلوا و … با شکر شیرین می شوند.
طعمی که دلپذیر است ولی متاسفانه سلامتی بدن را تهدید می کند،
پودر شیرین کننده کم کالری بی لو مخصوص آشپزی یک جایگزین سالم و طبیعی برای شکر در آشپزخانه شماست.
بدون نگرانی از اضافه وزن یا افزایش قند خون از تهیه و پخت انواع شیرینی و دسر سالم لذت ببرید.
استفاده از پودر استویا آشپزی در دستور پخت غذا و خوراکی، تغییری در طعم آنها به وجود نمی آورد؛
استویا آشپزی همانند شکر شیرین است. تنها تفاوت این محصول با شکر در سالم و طبیعی بودن آن می باشد.
استویا، شیرین کننده ای گیاهی است که کالری آن صفر می باشد.
- جایگزین شکر
- طبیعی و گیاهی
- بر پایه استویا
- طعم و ظاهر مشابه شکر
- شیرینکننده بیلو ضررهای مستقیم و غیرمستقیم شکر را ندارد.
- حاوی فیبر خوراکی (Fiber) است و باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش میشود.
- این شیرینکننده پریبیوتیک (Pre-biotic) باعث تنظیم باکتریهای معده و روده میگردد.
- لازم به ذکر است فیبر مورد استفاده در ترکیبات شیرین کننده بیلو، آلمانی و مرغوبترین نوع است.
- 95 درصد از ترکیبات شیرینکنندههای بیلو، ایزومالت و مشتقات ذرت است.
- ماده موثر شیرینکننده بیلو از عصاره برگ گیاه استویا براساس دستورالعمل FDA (سازمان غذا و داروی امریکا) استحصال میشود.
- با به حداقل رساندن قند احیا (نزدیک به صفر)، شیرین کننده بیلو کمترین تاثیر روی قند خون را دارد.
- سهم بندی مصرف شیرین کننده بیلو کم کالری است. در رژیم های غذایی بدون شکر و کالری محور بهترین جایگزین برای شکر است.
دیدگاه ها
دیدگاهی وجود ندارد