کیمچی سفید باهار پروبیوتیک زیموخانه
350,000 تومان
وزن: 250 گرم
بسته بندی: شیشه
تاریخ انقضا: 4 ماه پس از تولید
توضیحات
توضیحات
کیمچی سفید باهار، بدون فلفل بوده و برای افرادی که منع مصرف فلفل دارند، مناسب است و مشکلی ایجاد نمیکند. همچنین بدون گلوتن است و برای کسانیکه به گلوتن حساسیت دارند، مناسب میباشد.
کیمچی سفید باهار، از تخمیر طولانی مدت کلم برگ سفید و پیازچه به دست میآید. طی فرآیند تخمیر، باکتریهای مفید و ویتامینها در این سبزیجات زیاد میشوند.
مواد تشکیل دهنده
کلم برگ، پیازچه تازه، سیر تازه، زنجبیل تازه، ترب مخصوص کیمچی، جلبک نری، آب تصفیه شده، نمک دریا تصفیه شده.
خواص کیمچی سفید باهار
کیمچی سفید باهار زیمو، سرشار از باکتریهای پروبیوتیک بوده و برای اصلاح میکروبیومهای روده و فلور میکروبی بسیار موثرند. همچون سایر سبزیجات تخمیری و پروبیوتیک ما، حاوی باکتریهای خاصی مثل ریبوفلاوین(B2)، ویتامین B12، فولات و ویتامین K هستند که بسته به سبزیجات استفاده شده و شرایط محیطی، مقادیرشان متفاوت است. در واقع، حین فرآیند تخمیر، مقادیر این ویتامینها، افزایش پیدا میکند.
موارد منع مصرف
مصرف محصولات پروبیوتیک، به طور کلی برای افراد دارای اچ آی وی(ایدز)، آلرژی و آسم شدید، بیماران کلیوی در حال عود، کولیت دردحال عود و خونریزی، مصرف کنندگان کورتون با دوز بالا ممنوع است. کیمچی سفید باهار، بدون هرگونه فلفل است که در زیموخانه به “بیفل” شهرت یافته است. برای افرادی که نسبت به فلفل حساسیت یا منع مصرف فلفل دارند، یا از رفلاکس معده رنج میبرند، مناسب است و مشکلی ایجاد نمیکند.
نحوه مصرف
سبزیجات تخمیری پروبیوتیک زیمو را با یک قاشق غذاخوری همراه هر وعده (ناهار و شام)، شروع کرده و کم کم میتوانید تا یک پیاله افزایش دهید.
دیدگاه ها
دیدگاهی وجود ندارد